تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/23 - 20:57
کد خبر: 522349

جبلی از روند تولید سریال «حضرت معصومه (س)» خبر داد

جبلی از روند تولید سریال «حضرت معصومه (س)» خبر داد

پیمان جبلی رئیس صداوسیما از روند تولید سریال های مختلف به ویژه «حضرت معصومه (س)» سخن گفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در نشستی با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی که در ساختمان شیشه‌ای صداوسیما برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع زنان و اولویت‌گذاری مسائل مربوط به خانواده در مجلس شورای اسلامی و نقش رسانه ملی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی زنان گفت: صداوسیما علاوه بر وظایفی که بر دوش دارد در تمام موضوعات و مسائلی که در جامعه رخ می‌دهد خود را مسئول دانسته با اطلاع‌رسانی دقیق به‌عنوان رسانه مردم ایفای نقش می‌کند.

وی با بیان موفقیت اخیر رسانه ملی در مجمع عمومی ABU و کسب جایزه ویژه مهندسی برودکست، عنوان کرد: در پی موفقیت رسانه ملی در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی، سازمان صداوسیما به‌عنوان یکی از فعال‌ترین اعضای این اتحادیه، برای دومین سال متوالی موفق به دریافت جایزه ویژه ABU شد که جایگاه رسانه ملی در عرصه‌های بین‌المللی را تقویت کرد.

رئیس صداوسیما از عزم سازمان در ترسیم چهره زن مسلمان و ارتقای هویت ملی او در کانون خانواده سخن گفت و اظهار کرد: در کنار تولیدات فیلم و سریال که به شخصیت‌های زنان قهرمان ملی می‌پردازد، سریال الف ویژه «موسی کلیم الله (ع)» در حال تولید است که چهره‌ای متفاوت و ماندگار از مادر حضرت موسی (ع) و آسیه به نمایش می‌گذارد.

جبلی ادامه داد: پس از سریال «بانوی سردار» که نمایش‌دهنده برشی از زندگی پر فراز و نشیب سردار بی‌بی مریم بختیاری بود، ماجرای زنان «لَرده» دشتستان استان بوشهر را که پس از شهادت رئیسعلی دلواری در تقابل با ارتش انگلیس حماسه آفریدند به تصویر خواهیم کشید. ضمن اینکه سریال حضرت معصومه (س) نیز در پروسه مراحل تولید است.

وی با تأکید بر نگاه رسانه‌های بیگانه و تلاش بر تاثیرگذاری‌شان در کانون خانواده، اظهار کرد: دشمن می‌داند که یک قله مقاومت به نام ایران و یک رسانه ملی به‌عنوان رسانه رسمی‌کشور وجود دارد، به همین دلیل برای تغییر جریان فرهنگی و تخریب حکمرانی فرهنگی هزینه‌های بی‌شماری می‌کند.

رئیس رسانه ملی از تلاش سازمان صداوسیما در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سخن گفت و افزود: این نگاه در همه بخش‌های صداوسیما از جمله تبلیغات و آگهی بازرگانی نیز گنجانده شد و نتیجه این تلاش این است که در بحث جوانی جمعیت شاهد اتفاقات مثبت هستیم.

جبلی در پاسخ به بهشید برخوردار نماینده منتخب زرتشتیان در مجلس دوازدهم در حمایت از اقلیت‌های دینی تأکید کرد: ما در حوزه ادیان هیچ محدودیتی برای برنامه‌سازی نداریم و با افتخار از این تنوع دینی و فرهنگی سخن می‌گوئیم.

وی ادامه داد: این افتخاری برای جمهوری اسلامی است که ادیان الهی و اقوام مختلف کرد، ترک، بلوچ و … برای یک هدف آن هم ایران تلاش و از سرزمینشان دفاع می‌کنند. از این رو رسانه ملی خود را موظف می‌داند که در این وحدت ملی همراه بوده و از ادیان الهی حمایت کند.

به گفته رئیس رسانه ملی داستان‌های شجاعت اقوام، زنان و ادیان توحیدی می‌توانند به تصویر کشیده شده ایران واحد و همدل را به نمایش بگذارند.

در ادامه این نشست، فاطمه محمدبیگی، بهشید برخوردار، سمیه رفیعی، عالیه زمانی و زهره سادات لاجوردی نمایندگان مجلس، ملاحظات و دغدغه‌های خود را در حوزه سریال‌سازی و تولید محتوا بیان و پیشنهادهایی در راستای بهبود نقش زنان و نقش‌آفرینی رسانه ملی در این زمینه ارائه کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top